Política

Comencen els debats d'El Punt Avui

És la xifra d'actes que aquest diari organitza juntament amb 21 mitjans de comunicació i entitats locals arreu de les comarques gironines

Maçanet de la Selva va donar ahir el tret de sortida al cicle de debats electorals que El Punt Avui, juntament amb altres mitjans de comunicació i entitats locals, organitza durant aquesta campanya. Són actes pensats com un servei a la ciutadania, oberts al públic, i amb l'objectiu de reunir els candidats a l'alcaldia d'aquell municipi perquè puguin confrontar propostes, opinions i idees.

Maçanet ha estat el primer i, en total, se n'han organitzat divuit, de debats. Avui és el torn de Girona, a les 18.30 hores a l'auditori Josep Irla, i de Figueres, a les 20.00 hores, al Cercle Sport. Demà se n'han convocat a Santa Coloma de Farners (20.00 hores, a l'Auditori) i a Bescanó (20.00 hores, al teatre).

El cap de setmana, el dissabte dia 16, hi haurà el debat de la Bisbal d'Empordà, a les 19.00 hores, a El Mundial. Ja la setmana que ve, dilluns dia 16, serà l'ocasió d'escoltar els candidats de Salt (19.30 hores a Les Bernardes), Lloret (19.30 hores al teatre municipal) i Anglès (20.00 hores a la Sala Polivalent). El dia 19, estan previstos debats a Palafrugell (20 hores al teatre), Cassà (20.00 hores al Centre Recreatiu) i Torroella (20.00 hores a l'Espai Ter).

El dimecres dia 20 és el torn d'Olot (a la sala Turín a les 20.00 hores) i de Sant Feliu de Guíxols (al teatre auditori Narcís Masferrer a les 20.00 hores). El dia 21 n'hi haurà a Blanes (sala de plens, a les 20.00 hores), Banyoles (teatre municipal a les 20.00 hores) i Vidreres (Casino, a les 20.00 hores). El Punt Avui també col·labora en el debat que farà Olot Televisió, el dia 22, a les 22.55 h, que serà emès en directe.

ORGANITZADORS

21
mitjans i entitats
organitzen els debats: AE Comunicació, Cassà Digital, El Digital de Girona, Ajuntament de Blanes, Nació La Garrotxa, La Bisbal TV, Edicions Baix Empordà, Ràdio Palafrugell, Ràdio Sant Feliu, Revista de Palafrugell, Fòrum Salvador Espriu, Activa 21, Olot Televisió, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Banyoles, Ràdio Cassà, Ràdio Olot, La Selva Comunica, Tot Bisbal, Televisió de Girona i Fem Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia