Política

CiU proposa l'Espai Pòrtic al port de Blanes

Torrecillas aposta per recuperar un espai en desús per potenciar el turisme

L'esplanada del port de Blanes va ser ahir al vespre l'escenari de la presentació del projecte Espai Pòrtic. L'espai, segons va presentar el candidat a l'alcaldia per CiU, Quim Torrecillas, se situaria en un edifici històric que té una superfície d'uns 400 metres quadrats. Amb aquest projecte es volen cobrir diverses mancances que té el municipi en diferents àmbits. “Aquest espai, actualment en desús, s'ha de renovar i utilitzar com a pòrtic, com una oferta cultural i d'oci per als visitants, on blanencs, turistes i escolars puguin ser partícips de les activitats que s'ofereixen al municipi amb el mar i la preservació del medi ambient com a eix principal.

En aquest sentit, Torrecillas va explicar que el lloc és el més idoni, a pocs metres del jardí botànic Marimurtra, davant del mar i al final del passeig de la Mestrança (antic emplaçament de les prestigioses drassanes) i al costat de la Confraria de Pescadors.

Degustació de peix

La proposta presentada planteja un àmbit per recordar la història de Blanes i la descoberta de la Costa Brava i un altre àmbit on s'hi pugui realitzar el projecte de venda i degustació del peix de Blanes, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors. També hi ha previst un local per a l'associació de veïns del port i una botiga que servirà d'aparador de les publicacions locals i de records del municipi. L'acte va acabar amb el crit “Blanes de moda”, que s'ha convertit en el lema de campanya de CiU, i amb una copa de cava i una degustació de bombons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia