Política

Crítiques d'Aturem la C-32 a cinc partits de Lloret

La plataforma d'opositors a l'autopista insta a no votar CiU, el Millor, el PSC, Ciutadans ni ERC

Cinc alcaldables critiquen el ramal i volen una consulta

Un compromís no signat ha provocat les crítiques de la Plataforma Aturem la C-32 a quatre partits de Lloret. Els opositors al ramal de la C-32 han demanat als seus veïns que no votin els caps de llista de CiU, en l'equip de govern; el Millor, el PSC ni Ciutadans. I hi afegeixen, a més, ERC-Avancem, que veu bé allargar l'autopista. “Els primers quatre partits juguen amb l'ambigüitat. No volen contestar ni sí, ni no per intentar abraçar com més vots millor i, per això, aconsellem que es voti en conseqüència”, diu Jordi Palaudelmàs, de SOS Lloret i integrant de la Plataforma Aturem la C-32.

La plataforma ha iniciat la campanya Per un vot conseqüent amb el territori. Ha volgut que els deu alcaldables es pronunciessin sobre dues preguntes (l'una sobre la prolongació de la C-32 i l'altra sobre la consulta popular i una moratòria de les obres). El PP, ICV-EUiA, ERC-Avancem, la CUP, Lloret Unida i En Lloret Sí, se Puede han respost el qüestionari. Tots sis estan a favor que hi hagi una moratòria en l'inici de les obres, que el govern ha anunciat pel setembre, i que es faci una consulta popular. El grup d'ERC-Avancem, però, defensa el projecte d'allargament de l'autopista, cosa que no agrada als opositors.

El ple del 20 d'abril va aprovar que es fes una consulta popular no referendària sobre la C-32 i que va tenir els vots a favor d'ICV-EUiA, ERC, PP i els regidors no adscrits. En canvi, CiU s'hi va oposar i el Millor es va abstenir.

LA XIFRA

6
alcaldables
de Lloret han respost el document d'Aturem la C-32. Els de CiU, Millor, el PSC i Ciutadans, en canvi, han preferit no fer-ho.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia