Política

Marigó dóna la seva nou de la sort a Lupiáñez

L'alcalde sortint de Blanes cedeix al cap del PSC el fruit sec que li van regalar el 2003

L'actual alcalde de Blanes pel PSC, Josep Marigó, ha regalat al nou cap de llista socialista, Miquel Lupiáñez, una nou amb quatre nervis que li ha dut sort els últims dotze anys en la seva vida política perquè li dugui sort també a Lupiáñez en els comicis municipals del 24 de maig. En el sopar que el socialisme blanenc va fer dissabte a la nit a Ca la Guidó, Marigó va entregar-li la nou i va explicar que el 2003, just abans de guanyar les eleccions per primer cop, en un altre sopar celebrat a Ca la Guidó, un veí li havia regalat aquesta nou de quatre nervis i que l'especialitat d'aquesta nou en concret –les nous, normalment, només tenen dos nervis, va assenyalar– li havia portat sort al llarg de la seva vida política. Amb l'entrega de la seva nou de la sort a Lupiáñez es va confirmar el relleu del socialisme blanenc.

Prop de 300 persones

El sopar que el PSC de Blanes va fer dissabte a la plaça Miquel Martí i Pol va aplegar prop de 300 persones. Lupiáñez va demanar el vot per “una llista composta per homes i dones amb experiència demostrada en la gestió pública i formada en el teixit associatiu” i es va mostrar convençut de tenir “la millor llista”. Nicolás Laguna, número tres de la llista i actual regidor d'Hisenda, va voler donar un missatge clar i breu: “Us asseguro quatre anys més de treball, dedicació i serietat.” I Blai Vinaixa, número set, va remarcar que un dels eixos del programa socialistes és “la voluntat de treballar per la transparència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia