Política

Tardà fa costat a ERC-Avancem de Lloret de Mar

La coalició manté que no pactarà amb el Millor ni facilitarà que governi

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, i el cofundador d'Avancem Joan Ignasi Elena van assistir dimarts al vespre a l'acte central de campanya d'ERC-Avancem de Lloret de Mar, en el qual es va omplir la sala polivalent de l'edifici sociocultural. Com van exposar, tant pel cap de llista, Jordi Orobitg (ERC), com pel número dos, Joan Bernat (Avancem), el centre de la campanya electoral no és “decidir entre dretes i esquerres, ni entre partidaris i detractors de la prolongació de l'autopista, sinó els diferents models turístics que proposen les diferents formacions”.

En aquest sentit, Joan Bernat va valorar tota la feina feta durant aquests quatre anys per Orobitg des de la regidoria de Turisme, i va qüestionar tots aquells que parlen de canvi per Lloret quan aquest va començar precisament fa quatre anys arran de l'aprovació de les ordenances de civisme i via pública. El fet que la formació Millor “proposi tornar a la desregulació anterior i que defensi públicament que qualsevol turisme és bo és el motiu que la campanya s'hagi polaritzat entre les dues formacions”, va considerar per la seva banda Jordi Orobitg. El regidor va afegir-hi que ERC-Avancem “és l'única garantia de continuïtat i consolidació dels canvis perceptibles a la població i que el Millor representa una part, afortunadament cada vegada més petita, de l'empresariat local que ha vist minvar els seus ingressos per aquest canvi de model i que representa un model insostenible com és el de privatització dels beneficis i la socialització de les pèrdues”. “Per aquestes discrepàncies fonamentals en el model de ciutat i per la manca absoluta de respecte als més elements principis democràtics que el Millor exhibeix”, la coalició ha afirmat que mai no pactarà amb aquest partit i que no facilitarà de cap manera que assoleixi el govern. El candidat d'ERC-Avancem va considerar que les campanyes d'imatge com la de #viulloret i la diversificació dels productes han comportat un canvi positiu en la destinació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia