Política

El PSC de Sant Feliu, a favor del turisme responsable

Demana treure profit no només del medi i el paisatge sinó també de la cultura i les persones

Proposen més activitats relacionades amb la gastronomia

José Antonio Donaire i Salvador Calabuig, tots dos exregidors de turisme en governs socialistes a Sant Feliu de Guíxols, van presentar a la Cambra de Comerç les propostes per al municipi sota el títol Nous turismes, noves oportunitats per Sant Feliu. En aquest sentit, l'aposta del PSC, encapçalat pel seu alcaldable, Josep Melcior Muñoz, es basa en un turisme que sigui responsable no només amb el medi i el paisatge, sinó també amb la cultura i amb les persones. Amb la cultura, perquè, segons els socialistes, cal reivindicar les tradicions, el patrimoni, la manera de ser i les persones per aconseguir un turisme que porti ocupació i riquesa a la ciutat.

D'altra banda, els socialistes de Sant Feliu de Guíxols asseguren que el municipi va ser pioner amb les campanyes gastronòmiques amb la creació de Peix Blau Ganxó.

Pel PSC, ara amb les campanyes no n'hi ha prou. És per això que proposen afavorir totes les activitats relacionades amb la gastronomia. Segons el PSC, els estudis indiquen que, de Sant Feliu de Guíxols, se'n valoren els bars i restaurants, però també les pastisseries, les fleques, les carnisseries, les peixateries i les botigues d'aliments frescos. És per això que els socialistes proposen oferir als turistes informació personalitzada sobre on comprar peix, com triar la carn i com cuinar un arròs negre, viure l'experiència de la pesca tradicional, visitar un hort i comprar allà mateix els productes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia