Política

ENRIC MARTÍNEZ

CAP DE LLISTA DEL PP A LLORET DE MAR

“El més preocupant de l'actual govern ha estat l'opacitat”

El cobriment de la riera i el trasllat de l'oci nocturn als afores, principals punts del seu programa

Diu que està disposat a parlar amb tothom

Empresari del sector hospitalari i sanitari de 46 anys. És cap de llista del PP a Lloret per segon cop. El 2011 la candidatura que encapçalava va treure dos regidors, el mateix resultat del seu partit el 2007. El 2003 n'havien aconseguit tres. Ell diu que estan treballant per tenir-ne aquest cop quatre.

Va presentar-se per primer cop el 2011 i ara, després de quatre anys com a regidor, repeteix com a cap de llista.

Quin balanç fa d'aquest mandat?
Ha estat un mandat molt convuls, perquè que entri la Guàrdia Civil a l'Ajuntament on estàs fent de regidor i que detinguin el primer tinent d'alcalde i imputin l'exalcalde és una cosa que ens ha condicionat la confiança cap a l'equip de govern. Nosaltres ens hem mantingut com a oposició responsable: hem donat suport a l'Ajuntament en les coses bones per a Lloret i hem estat molt crítics amb les coses dolentes.
Què és això que s'ha fet malament?
El més preocupant de l'actual equip de govern ha estat l'opacitat i la poca predisposició a informar la resta de grups. La majoria de coses de rellevància del dia a dia s'han decidit en la junta de govern local i al ple només hi duien el que estrictament els obligava la llei.
Quins són els principals projectes que duen al programa electoral?
Un que veiem primordial és el cobriment de la riera, des de Just Marlès fins a la rotonda del Waterworld, perquè sigui un espai utilitzable per posar-hi el mercat setmanal, fer-hi actes lúdics i culturals... Un altre punt cabdal és treure del centre l'oci nocturn i moure'l a la zona dels afores que està recollida al POUM, perquè es pugui compatibilitzar amb el descans dels veïns i altres tipus de turisme que no siguin “de borratxera”. També tenim la idea de fer el pàrquing subterrani davant del passeig marítim. Just dimarts vam tenir aquí la secretària d'estat de Turisme, que es va comprometre a recuperar el projecte que es va fer fa anys. Una altra cosa és la creació d'un parc lúdic a Can Xardó.
Són dels que s'oposen a la prolongació de la C-32.
Sí, volem que Lloret tingui una millor connectivitat, però no a qualsevol preu. Ens hem pronunciat clarament en contra de l'actual projecte de la C-32, però sí que estem d'acord que cal millorar infraestructures, com ara els accessos a les urbanitzacions i els desdoblaments de la C-63 de Vidreres a Lloret i de la carretera entre Blanes i Lloret.
I més enllà de les infraestructures, què proposen?
La creació d'un consell de ciutat on hi hagi les associacions de veïns de tots els barris i urbanitzacions, que siguin partícips de les decisions.
Es presenten 10 llistes, en aquests comicis. Preveuen una atomització del consistori? Tenen una política de pactes clara, ja?
Nosaltres estem oberts a parlar amb tothom sempre que es vagi en la línia de tirar endavant Lloret per sobre de tot, que és el més important. En els debats i entrevistes, jo no demano el vot per a mi, sinó per a qualsevol dels deu que ens presentem, perquè crec que l'enemic real que tenim tots és l'abstenció, no són la resta de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia