Política

Un militant de PxC agredeix un de la CUP de Sant Joan

L'avisen que estan fixant cartells sobre els de la CUP a la Canya i el colpegen sense donar-li explicacions

L'home, que treballa en un bar de la Canya, també rep amenaces de mort

Un membre de la CUP de Sant Joan les Fonts ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra d'Olot contra el número quatre de la llista de Plataforma per Catalunya a Olot, Josep Roca Carol, per una agressió. Els fets denunciats van passar dimecres al matí a la Canya. La persona agredida treballava al bar Ventolà quan el van alertar que dues persones estaven plantant cartells sobre els de la CUP.

Ell s'hi va acostar per demanar-los explicacions de bones maneres i, segons explica la CUP en un comunicat, sense dir-li res Roca es va girar cridant “fill de puta” i li va etzibar un cop de puny. L'agredit va intercanviar algunes paraules amb ells i va tornar cap al bar per no empitjorar la situació. En veure-ho, el mateix que ja l'havia agredit va amenaçar-lo dient-li: “Et fotrem dos trets”, i seguidament, i i sempre segons el comunicat de la CUP, va començar a perseguir-lo i a colpejar-lo altra vegada amb cops de puny a l'esquena mentre amenaçava i insultava totes les persones que es paraven a veure què passava. Mentrestant, l'altre membre de PxC feia fotos i filmava els fets amb el telèfon mòbil a petició de l'agressor. L'agredit va aconseguir arribar al bar i tancar-s'hi, i llavors Roca va colpejar la porta, però va marxar en veure que no podia accedir-hi. L'agredit va presentar la denúncia amb el suport de les assemblees locals de la CUP de la Garrotxa. “Des de la CUP Sant Joan les Fonts denunciem l'agressió patida pel company per posar fi a la impunitat dels qui actuen amb amenaces i agressions, i creiem que cal que es conegui el caràcter feixista i racista de PxC”, diu el comunicat.

L'últim debat electoral, a Olot Televisió

Olot Televisió emet avui en directe un debat amb els caps de llista dels partits amb representació actualment al consistori: CiU, ERC, el PSC, PxC i el PP, moderat pel periodista i director d'aquest mitjà, Albert Brosa. Ell mateix ha remarcat que és “el debat definitiu”, perquè comença a dos quarts d'onze de la nit i acaba just a la mitjanit, quan comença la jornada de reflexió. Els candidats olotins van fer propostes ahir sobre cultura (CiU), transparència (ERC), el museu dels volcans (PSC) i habitatge (CUP).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia