Política

Ortega: “Estem en situació de desempara, l'Estat no inverteix però tampoc ens dóna la gestió”

La vicepresidenta del govern reclama de nou la gestió de Rodalies després de l'avaria que va afectar uns 80.000 usuaris

Joana Ortega assegura que la “incredulitat” sobre noves inversions és “cada cop més gran”

Després de l'avaria a Rodalies i Regionals que ahir dijous va afectar uns 80.000 usuaris i va provocar retards tot el matí, la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha considerat avui que Catalunya “està en una situació de desempara”. Així, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha argumentat que és clar que les rodalies “no són una prioritat per a l'Estat i necessitem poder gestionar-ho perquè funcioni bé”. “Volem tenir un transport públic de qualitat -ha continuat- ho hem de reclamar amb més contundència que mai“. I ha insistit: “Estem en situació de desempara, l'Estat no fa inversió però tampoc ens dóna la gestió. No entenem aquesta actitud”.

En aquest sentit, Ortega considera que cal dir “prou” de forma contundent i ferma. “Ha arribat el moment de prendre mesures d'una vegada per totes perquè afecta sobre tantes i tantes persones que cal un clam, un clam que fa molt de temps que demanem”, ha assegurat. De la mateixa manera ha volgut reiterar que el transport públic afecta directament els usuaris i fa temps que el govern demana el traspàs de la gestió de Rodalies.

A més, ha indicat que anuncis d'inversions per part del govern espanyol n'hi ha hagut molts en els últims anys. “La incredulitat cap a Madrid cada cop és més gran. Volem fets i el fet que volem és el traspàs”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia