Política

Rajoy sobre Cs: “Quan es vota una altra cosa que no és el PP, es pot estar votant el PSOE”

El líder popular es mostra convençut que la seva formació “tornarà a guanyar” les eleccions autonòmiques i municipals

Subratlla que el PP és el partit dels qui creuen “en la llibertat, en una Espanya unida, la sobirania nacional i els valors de la Constitució i la transició”

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha mostrat convençut aquest divendres que el PP “tornarà a guanyar” les eleccions autonòmiques i locals. Tot i així, ha volgut deixar ben clar que “quan es vota una altra cosa que no és el PP es pot estar votant el PSOE sense que un ho sàpiga”. El líder popular ha volgut prevenir així els electors indecisos sobre el vot a Ciutadans, tot i que sense citar en cap moment el partit d'Albert Rivera.

Al míting de tancament de campanya del PP de Castella-La Manxa, Rajoy ha assegurat que la seva formació està en disposició de mantenir-se com a primera força en aquests comicis perquè ha “aconseguit transmetre a tots el missatge de la recuperació i l'estabilitat necessària per sobre de les ocurrències i les improvisacions”. En aquest sentit, ha reivindicar la “recuperació” que auguren les dades macroeconòmiques.

Segons ell, el PP és “el partit de la majoria” i “qui aposti per la recuperació, l'ocupació, les polítiques serioses, les reformes, els serveis públics, la seguretat i l'estabilitat ha de votar el PP”.

“No és moment d'experiments, perquè amb interessos dels espanyols no es pot experimentar”, ha alertat. “Quan es vota una altra cosa que no és el PP es pot estar votant el PSOE sense que un ho sàpiga”, ha reblat.

Rajoy ha proclamat que el PP és “garantia d'estabilitat i unitat” i el partit dels qui creuen “en la llibertat, en una Espanya unida, la sobirania nacional i els valors de la Constitució i la transició”.

Segons ell, a diferència d'altres formacions el PP “no juga a l'ambigüitat ni es posa d'un cantó i d'un altre”. “Volem governar i no ser frontissa de ningú, perquè som un partit gran i seriós que està per poques bromes quan es tracta dels interessos d'Espanya”, ha sentenciat.

En aquest marc, ha posat en valor que la seva formació, a diferència d'altres, “no és un puja i baixa, ni una moda passatgera, ni una febre, ni és producte d'una tertúlia, ni un producte de màrqueting, sinó resultat de l'esforç”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia