Política

el contrapunt

Música, cercavila, pica-pica i poesia per seduir votants

Els partits que concorren a les eleccions a la comarca de la Selva van tancar la campanya amb actes que van des de l'austeritat de la CUP fins al desplegament de mitjans del Millor

Pràcticament tots els partits que concorren a les eleccions van fer ahir actes de cloenda de la campanya. La majoria, amb pica-pica, música i parlaments. D'altres, com ara el Millor, a Lloret, fins i tot van organitzar una cercavila. La CUP a Blanes va optar per un recital de poesia, parlaments a càrrec de Joan Rota, Clara Castrillo (membres de la llista), i l'alcaldable, Jaume Pujadas. A Lloret, la CUP va optar per una botifarrada (5 euros) a la plaça de la Magnòlia, i un pica-pica popular. En cap dels dos casos la CUP no ha aconseguit encara representació a l'Ajuntament, i a Lloret, de fet, és el primer cop que es presenten.

Batucada d'inici

El Millor va encetar la tarda amb una batucada i va posar a disposició dels ciutadans el trenet turístic i un autobús de campanya.

ERC-Avancem de Lloret, que aspira a incrementar la representació a l'Ajuntament (té un regidor), va celebrar el final de campanya a la plaça de la Vila, amb actuació del grup Ben Endins i el lema Votem un projecte espectacular i fotem-li una puntada al cul, al feixisme!. A Blanes, els seus companys de partit van optar per fer una passejada pels carrers del centre amb el candidat, Àngel Canosa, acompanyant el diputat Joan Tardà, parlaments i un sopar.

ICV-EUiA de Blanes va cloure la campanya amb l'humorista i membre de la formació Facu Díaz, mentre que el PSC blanenc, que aspira a continuar a l'alcaldia, va escollir el barri de la Plantera per tancar els actes. En l'acte de cloenda dels socialistes es va repartir berenar i obsequis als assistents, i també hi havia inflables a disposició dels més petits.

Actes a Santa Coloma

A Santa Coloma de Farners, la plaça Firal va ser l'escenari triat per ERC per fer els últims actes. A la tarda, els republicans hi van fer tallers de robòtica, de maquillatge i de pintar pedres, entre altres. Hi va haver una xocolatada i, a la nit, una botifarrada.

La CUP, que aspira a ampliar el nombre de regidors –ara en té un–, va fer l'acte final a la plaça Farners. Hi van intervenir l'actual portaveu, Albert Teixidor, i l'alcaldable, Sylvia Barragán. Hi va haver música en directe de la banda A Granel.

A la mateixa hora, el candidat de CiU, Carles Roca, va fer l'acte final a l'Auditori, en què va fer balanç dels quinze dies de campanya i va demanar la confiança dels electors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia