Política

Colau vol governar amb el mateix “diàleg i consens” amb què van construir la candidatura de l'esquerra alternativa

La líder de Barcelona en Comú indica que estaran “encantats” de seure a parlar amb qualsevol partit que comparteixi les bases de la formació

La futura alcaldessa de Barcelona insisteix que la seva candidatura està absolutament compromesa amb el dret a decidir

La líder de Barcelona en Comú i futura alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, ha avançat aquest dilluns que per governar aplicaran el mateix “diàleg i consens” amb què van construir la candidatura de l'esquerra alternativa que encapçala. “BComú ha estat una demostració de diàleg. Hem estat capaços d'ajuntar molta gent diversa en base d'una proposta de ciutat. Volem governar pels 73 barris de la ciutat, ens hagin votat o no”, ha explicat avui en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio.

Ara bé, això “no vol dir -ha puntualitzat- que puguem pactar amb tothom”, però amb totes aquelles formacions que comparteixin les bases de la formació “estarem encantats de seure a parlar”.

Colau ha explicat que BComú té ara “un mandat col·lectiu que diu que la proposta que havíem fet de canvi de la manera de fer política és la més votada i cal portar-la endavant”. A més, ha insistit que la seva formació “ha posat per davant el model de ciutat”, però que, no obstant això, està totalment compromesa amb el dret a decidir. “Han de ser els veïns qui decideixin quina relació volen mantenir amb la resta de l'Estat”, ha dit.

Colau també ha subratllat que no té por que ningú especial condicioni el seu mandat perquè aquesta candidatura “sorgeix de la ciutat de Barcelona per governar la ciutat de Barcelona i no ens sentim condicionats per ningú”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia