Política

MARC FUERTES

MILLOR

“La corrupció i el finançament irregular no han passat factura”

L'empresari Marc Fuertes ha fet un pas enrere i ja no és tant l'alternativa com fa uns dies. El 2011 el seu grup, el Moviment Independent de Lloret (Millor), va estar a punt de guanyar –sis regidors per set de CiU–, però ha quedat més lluny del poder.

Com valora el resultat de diumenge?
Ens hem emportat una gran decepció. La mala gestió, la corrupció i el finançament irregular de CiU mitjançant fundacions no han passat factura. Hem de recordar que el 3 de juny l'exalcalde Xavier Crespo serà jutjat al TSJC pel cas Clotilde [...]. La ciutadania no ho ha tingut en compte i sembla que vol que hi hagi quatre anys iguals que aquests quatre últims.
Es podria repetir el pacte estable entre CiU i ERC (ara amb Avancem)?
Respectem el poble, que és sobirà, però aquests dos partits tenen una gran estructura i es dediquen a mantenir-la. Si CiU i ERC, els responsables de l'actual situació, tornen a governar, serà l'enfonsament absolut i irreversible de Lloret.
Per què han passat de 6 a 4 regidors?
Suposo que hi té a veure el fet que s'ha fragmentat molt el vot. Ara hi haurà vuit forces [en lloc de sis]. El vot d'ERC o de CiU és fidel i potser nosaltres no hem pogut retenir alguns votants del 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia