Política

Duran es queixa dels atacs a UDC i que es vinculi independentisme a patriotisme

El líder democratacristià lamenta que no s'admetin matisos i que des de fora es vulgui decidir el que ha de ser el partit

El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha queixat aquest dijous dels atacs “per terra, mar i aire” que està rebent el partit per la seva consulta interna i que es vinculi l'independentisme amb el patriotisme. A través de Twitter, ha lamentat que no s'admetin matisos i que des de fora hi hagi qui vulgui decidir el que ha de ser el partit. “Hi ha qui des de fora vol decidir el futur d'Unió, gent que no ha tingut mai cap simpatia ni respecte per Unió. Tip de sentir que si no pensem com ells, si no som independentistes i sense matisos, no som patriotes. Prou! Ànim companys d'Unió”, ha subratllat.

Duran ha criticat que aquestes persones vulguin decidir el que ha de ser Unió. “Ells són els bons i nosaltres els dolents. O estàs a favor o en contra. No admeten matisos. El partit dels quadrets. És el signe històric d'Unió “, ha continuat.

En tot cas, ha remarcat que ja preveia que això fos així fins al dia de la consulta. “Ha començat el que estava previst. Fins al 14-J ens atacaran des de fora per terra, mar i aire. N'érem conscients”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia