Política

Chacón es presentarà per ser cap de llista del PSC a les eleccions espanyoles

Oficialitza la candidatura en una roda de premsa a la seu dels socialistes catalans

La secretària de Relacions Internacionals del PSOE i exministra, Carme Chacón, ha confirmat aquest dijous que es presentarà a les primàries del PSC per ser el cartell electoral dels socialistes a la província de Barcelona.

Chacón ha oficialitzat la seva candidatura en una roda de premsa a la seu central del PSC a Barcelona, després que el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, l'animés a presentar la seva candidatura , l'única fins al moment.

La secretària de Relacions Internacionals del PSOE ha assegurat que vol “posar fi” a les polítiques “d'asfíxia social” del PP. Chacón ha pres la decisió dissabte passat després que el primer secretari, Miquel Iceta, li ho demanés i d'haver comprovat en una àmplia ronda de contactes que se sent “útil” dins del partit. Diu que afronta el repte amb “il·lusió i “responsabilitat” i que ja ho ha comunicat al líder del PSOE, Pedro Sánchez. És la tercera vegada que Chacón es presenta per encapçalar els socialistes catalans a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia