Política

Felip VI revoca a Cristina el títol de duquessa de Palma

La decisió del monarca espanyol arriba quan està pendent de celebrar-se el judici del cas Nóos, que es podria celebrar en sis mesos

Va rebre aquest títol el 1997 després de casar-se amb Urdangarin

El rei Felip VI ha ordenat que sigui revocat l'ús del títol de duquessa de Palma a la seva germana Cristina, imputada en el cas Nóos, instruït pel jutge José Castro. El comunicat que la casa reial va fer públic ahir a la nit assenyala que “el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest divendres un reial decret pel qual el monarca espanyol revoca l'ús del títol de duquessa de Palma en favor de sa altesa reial la infanta Cristina, que li va ser conferit mitjançant el reial decret 1502/1997 del 26 de setembre” després de casar-se amb Urdangarin. La decisió del monarca arriba al final d'un llarg procés judicial contra la infanta i el seu marit, Iñaki Urdargarin i quan es calcula que el judici començarà d'aquí a sis mesos. El 7 de gener del 2014 el jutge Castro va imputar a la infanta blanqueig i delictes fiscals i l'Audiència de Palma va confirmar l'acusació de blanqueig de capitals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia