Política

L'alcalde de Blanes publica la memòria del mandat

Josep Marigó fa un repàs de l'estat de tots els temes en un extens document

L'alcalde sortint de Blanes, Josep Marigó (PSC) va fer públic ahir a través del web municipal la memòria del mandat 2011-2015, un document de 43 planes (sense comptar els annexos) en què fa un repàs de tots els temes més destacats que s'han tractat en el mandat. Marigó explica que pretén que el document sigui una eina per al futur govern municipal.

Marigó, que ha estat alcalde de Blanes durant vuit anys, exposa que en els traspassos que ha viscut “no ha existit cap transmissió política dels temes, com a molt alguna conversa personal”, i amb la memòria pretén fer un traspàs “més ordenat i transparent”. Marigó ho veu especialment necessari atès que el nou consistori, recorda, estarà compost “per un gran nombre de persones que mai han tingut responsabilitats polítiques municipals ni de govern ni d'oposició”. Concretament, són 13 dels 21 regidors, i només sis edils tenen experiència de govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia