Política

MIQUEL LUPIÁÑEZ ZAPATA

ALCALDE DE BLANES (PSC)

“No dubtem que tindrà desgast”

El nou alcalde de Blanes assegura que el pacte PSC-CiU s'ha fet “per responsabilitat”, encara que els suposi un desgast amb els militants i simpatitzants

D'aquí a deu dies vol tenir llest el nou govern

El primer que ha fet com a alcalde és traslladar documentació i efectes personals de la tercera planta de l'ajuntament, on treballava com a regidor, a la primera, on hi ha el despatx d'alcaldia. També ha saludat a tothom que ha pogut al consistori, però admet que no ha pogut arribar a tots els departaments.

Va molt atabalat, aquests dies?
Diumenge em vaig posar a escriure correus i mirar temes endarrerits i ahir vaig anar a les dependències municipals a donar suport en temes que tenim pendents. Vaig de bòlit i tot és nou…
No tan nou, vostè ja era regidor d'Urbanisme i Participació Ciutadana...
Sí, però era un paradís respecte al que representa tot l'Ajuntament, amb tots els conflictes i totes les necessitats. Però, com deia un company i amic, “els problemes, d'un en un i anar fent”; tinc il·lusió i ganes de fer coses, segur que anirà bé.
És un pacte històric, el de CiU i PSC a Blanes, hi està d'acord?
No sé si és històric o no, però és una solució de responsabilitat amb el poble i ho agraeixo a CiU, que també té els seus problemes de militància i assemblea... ho hem fet per responsabilitat amb el poble i per fomentar les polítiques d'esquerres i el creixement… amb els companys que hi haurien pogut estar no ha pogut ser, però endavant, continuem oberts a la resta de partits, ens donarem uns dies de reflexió i tornaré a trucar a cada cap de llista per informar de com estan les coses. I llavors haurem de tancar el govern amb els que siguem... això no es pot dilatar massa en el temps. D'aquí a deu dies esperem tenir el cartipàs.
No ha estat un pacte cuinat des de dalt?
Puc garantir que la sociovergència a Blanes ha estat cuinada entre els dos partits implicats localment.
Creuen que tindrà un desgast? Hi ha sectors que ja ho critiquen...
No ho dubto, no ho dubtem cap dels dos, ni jo ni en Quim Torrecillas, però hi apostem per responsabilitat amb el poble i per programa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia