Política

ERC tria alcaldesses com a diputades provincials

L'alcaldessa de Canet, consellera comarcal i presidenta de la federació comarcal d'ERC, Blanca Arbell, i l'alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, ocuparan els càrrecs de diputades provincials pels republicans pels partits judicials d'Arenys de Mar i de Mataró, respectivament. Fonts de la formació van confirmar ahir els noms de les dues candidates, que es van triar d'entre tres candidatures a cada partit judicial. Paral·lelament, les mateixes fonts van avançar que l'11 de juliol se celebrarà el congrés comarcal d'ERC del qual n'haurà de sortir una nova direcció. En aquest sentit, Blanca Arbell ja hauria anunciat als seus companys de partit que no repetirà com a presidenta i, de moment, l'única candidatura que s'ha validat per substituir-la és la de la regidora de Pineda de Mar Mònica Palacín. Arbell va substituir el març del 2012 l'alcalde d'Alella Andreu Francisco al capdavant del partit al Maresme amb el 69% dels vots emesos de la militància.

En aquest període l'han acompanyat un equip de deu persones, entre les quals hi ha Nani Mora com a vicepresident (Sant Andreu de Llavaneres); Xavier Pla (Tordera) com a secretari d'organització; Joan Casals (Cabrils) com a secretari d'administració i finances, i Anna Teixidó (Vilassar de Mar) com a secretària de política municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia