Política

Sáenz de Santamaría reclama a Mas respecte a la llei i neutralitat 

La vicepresidenta del govern espanyol subratlla que el decret de convocatòria d'eleccions ha d'ajustar-se a la legalitat o, si no, serà recorregut

La dirigent del PP recalca que Artur Mas només pot dissoldre el Parlament i convocar eleccions autonòmiques

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha afirmat aquest dilluns que el president de la Generalitat, Artur Mas, només té competències per dissoldre el parlament català i convocar eleccions, i li ha reclamat respecte a la legalitat i neutralitat en la campanya. 

Sáenz de Santamaría ha fet aquestes consideracions en la roda de premsa que ha ofert al Palau de la Moncloa en ser preguntada pel decret de convocatòria d'eleccions que avui té previst signar el president de la Generalitat. 

La vicepresidenta de l'executiu espanyol ha insistit que aquest decret ha d'ajustar-se a la legalitat o, si no és així, serà recorregut, i ha recalcat que Mas només pot dissoldre el Parlament i convocar eleccions autonòmiques, “ni més ni menys i, sobretot, res més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia