Política

El PSPV demana que la comissió d'investigació sobre el metro comence a treballar aquest mes

Els socialistes subratllen que conéixer la veritat, no solament és un dret, és també una obligació”

La diputada socialista, Ana Barceló, ha anunciat que el grup socialista demanarà a la Mesa de les Corts que siga la comissió d'investigació sobre l'accident de metro la primera que es pose a treballar durant aquest mes de setembre. “Som conscients que no podem rescabalar la pèrdua, el dolor i el sofriment de les famílies, però estem obligats a donar resposta a les víctimes i a la ciutadania”, ha assenyalat Ana Barceló.

En aquest sentit, la diputada socialista ha assenyalat que “conéixer la veritat, no solament és un dret, és també una obligació en una democràcia que es fonamenta en el valor de la justícia”. Per tot això, ha insistit en la necessitat d'aclarir el que va passar perquè “és essencial per a evitar que en el futur es repetisquen accidents com el del metro de València, a més de per a establir les responsabilitats que es pogueren derivar en l'àmbit, professional, tècnic i de gestió política”. Cosa que no va ocórrer, segons ha denunciat Ana Barceló, en la comissió d'investigació oberta pel PP en el 2006, “en la qual va quedar demostrat que en cap cas es buscava conéixer la veritat del que va passar”. Així, ha recordat que va ser una comissió en la qual “es va negar documentació als grups de l'oposició, es van vetar certes compareixences i a més es va tancar de forma precipitada i inusual”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia