El Bloc denuncia que dos diputats de la formació han sigut agredits durant la processó cívica

Enric Morera exigeix al delegat del Govern la identificació i la detenció dels autors dels insults i les agressions

El secretari general del Bloc, Enric Morera, espera rebre una comunicació del delegat del Govern, Ricardo Peralta, per saber quants membres de les organitzacions feixistes i neonazis que han participat en la Processó Cívica de la Reial Senyera han estat identificats o detinguts després de provocar, insultar i agredir amb ous, a més d'intentar atacar físicament, als dos diputats de la formació nacionalista i als membres del partit que han participat pacíficament en l'acte valencianista.Morera ha agraït el treball de la policia, «que ha estat al nostre costat en tot moment, però és clar que ells obeeixen ordres directes i ens dóna la sensació que no han identificat ni detingut a cap dels neonazis i feixistes que ens han intentat agredir este mati»

Morera ha informat que si el delegat del govern no dóna explicació, el Bloc farà una interpel·lació al Congrés dels Diputats al ministre de l'Interior, «a qui demanarem que depure responsabilitats i prenga mesures urgents per acabar amb l'onada de violència feixista que vol intimidar a un partit valencianista i democràtic que representa a un sector de la societat valenciana ».

Xoriços i dimissions

El trasllat de la Reial Senyera en la processó cívica també ha estat marcada pel cas Gürtel. Durant el passeig fins a la Catedral, el president ha escoltat diverses veus que demanaven la seua dimissió i la dels presumptes implicats en la trama. Alguns grups, han anat més enllà i el president de Coalició Valenciana, Juan García Sentandreu, ha lluït una pancarta en què podia llegir-se Xoriços Gürtel. Xoriços sense fronteres».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.