Economia

cabrils

La despesa de la brigada s'encareix en un 48%

Cabrils aprova el pressupost enmig de crítiques per la manca de participació

El govern de Cabrils va aprovar ahir al matí el pressupost del 2011, tancat en 9,1 milions d'euros, un 31% menys que el de l'any passat. La disminució es deu sobretot a la reducció de les quotes urbanístiques i al fet que l'any passat es va incloure la inversió, a crèdit, de la piscina municipal (2,6 milions d'euros). L'equip de govern va destacar l'esforç fet per aconseguir uns comptes municipals, els darrers del mandat, “austers i eficients”.

Una de les partides més polèmiques, però, és la que fa referència a la brigada de parcs i jardins, que, després de la seva externalització, és 92.000 euros més cara, un 48% més que l'any anterior, cosa que va retreure l'oposició. “Mai vam dir que externalitzéssim per pagar menys sinó per tenir un servei més professional”, va comentar ahir l'alcalde, Joaquim Colomer (PSC), que va admetre que el servei s'ha acabat encarint per una mala previsió. La sessió, un cop més, va estar marcada per la tensió, tot i que aquesta vegada faltaven tres regidors, tots tres de l'oposició, perquè el ple es va convocar abans d'ahir de manera urgent i per les nou del matí. Això i la manca de diàleg sobre els pressupostos van motivar que l'oposició denunciés una manca de polítiques de participació del govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.