Economia

mataró

Ibern, nou president deCaixa Laietana

Substitueix en el càrrec Jaume Boter de Palau, que havia esgotat el mandat

El consell d'administració de Caixa Laietana va nomenar dilluns el fins ara director general, Josep Ibern, nou president de l'entitat d'estalvis amb seu a Mataró. Ibern substitueix Jaume Boter de Palau, que, amb 70 anys, havia exhaurit el mandat. L'elecció es va produir després de celebrar l'assemblea general de la caixa, que va servir per renovar una part dels membres i per nomenar nous consellers, entre ells Josep Ibern. Durant el consell també es va escollir Jordi Beltran i Santiago Camero com a vicepresidents primer i segon, respectivament de la Laietana.

El nou president havia assumit recentment la direcció comercial de Bankia a Catalunya i, per tant, dirigia l'àrea de banca de particulars i tota la xarxa d'oficines del grup, un càrrec que ara haurà de deixar. Nascut fa 51 anys, va accedir a la direcció general el 2008, quan va substituir Pere Antoni Dòria. És llicenciat a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrial de la UPC, té un màster en economia i direcció d'empreses per l'IESE i és doctor en administració i direcció d'empreses per la UPC. Durant l'assemblea general es va ratificar Albert Juncà com a nou director general de l'entitat. Juncà, que té 37 anys, era fins ara responsable d'inversió creditícia de Caixa Laietana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.