Economia

Emergia crearà 550 llocs de treball amb l'obertura d'una nova seu a Barcelona

El grup especialitzat en gestió i consultoria i en externalització de processos de negoci s'instal·larà el setembre a la zona del 22@

Amb els nous llocs de treball, la companyia arribarà a 3.000 empleats arreu de l'Estat

La multinacional espanyola Emergia Customer Care, especialitzada en gestió i consultoria i en externalització de processos de negoci, té previst crear 550 nous llocs de treball amb l'obertura de la seva nova seu a Barcelona.

Segons ha informat aquest dimarts la companyia, el mes de setembre vinent inaugurarà una nova seu a Barcelona, en què treballaran més de 880 persones, 550 de les quals seran en llocs de nova creació.

L'empresa negocia amb l'Ajuntament de Barcelona la resolució dels últims tràmits burocràtics per posar en marxa el centre de treball, a la zona del 22@ de Barcelona. Segons la companyia, fa tres anys Barcelona va ser juntament amb Còrdova candidata a albergar una seu de l'empresa per a 800 treballadors, i llavors es va decantar per la ciutat andalusa per les traves burocràtiques que la companyia va trobar a l'ajuntament barceloní.

Amb els nous llocs de treball de Barcelona, Emergia arribarà a 3.000 empleats arreu de l'Estat, on compta amb plataformes a l'Hospitalet de Llobregat, l'activitat de les quals es traslladarà al 22@, Terrassa, Madrid i Còrdova.

La companyia va facturar 70 milions d'euros en l'exercici 2010 i amb la nova obertura consolida el seu pla de creixement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.