Economia

Endesa fitxa David Madí

L'exdirector de comunicació de la Generalitat substituirà a Antón Costas com a nou president del consell assessor de l'elèctrica a Catalunya

Recentment també s'ha incorporat com a director de l'àrea de consultoria Deloitte

El Consell d'Administració d'Endesa ha nomenat aquest dimarts a David Madí com a nou president del Consell Assessor de l'empresa elèctrica a Catalunya, segons ha informat la companyia. Com a president del Consell realitzarà la tasca d'interlocutor entre Endesa i les institucions, col·lectius socials i clients de l'elèctrica. Madí substitueix a Antón Costas, que n'ha estat el president durant els últims sis anys.

Recentment David Madí també s'ha incorporat com a director de l'àrea de consultoria Deloitte, després d'abandonar la seva tasca a la Generalitat en els departaments d'Interior, Economia i Finances i Presidència. Endesa no ha volgut informar de la prestació econòmica que rebrà el nou president del consell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.