Economia

turisme

Ramon Ramos, nou director del Patronat de Turisme

Ramos substitueix Dolors Batallé, que ocupava el càrrec des del març del 2008

El consell d'administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, presidit per Jaume Torramadé, va nomenar dijous Ramon Ramos i Argimon com a director del Patronat de Turisme. El patronat, que es va reunir en sessió extraordinària a la seu de la Diputació de Girona, va acordar, a més a més, el cessament de Dolors Batallé.

Ramon Ramos forma part del Patronat de Turisme des del 28 de juliol. Va ser nomenat pel consell d'administració d'aquest ens, a proposta del sector públic, com un dels membres del grup de persones idònies. Amb anterioritat, entre els anys 2003 i 2007, Ramos va ser president de la mateixa entitat de promoció turística, i també va ser alcalde de la població de Blanes.

Dolors Batallé ha estat directora del patronat des del mes de març del 2008. A principi del 2004 va assumir la direcció dels serveis territorials del Departament de Comerç, Turisme i Consum, lloc que va deixar per ocupar el càrrec de directora general de Comerç entre els anys 2006 i 2008. La seva vinculació amb l'àmbit del comerç i el turisme ha estat sempre des d'un vessant professional dedicat al sector públic.

El consell d'administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona és l'òrgan de govern de l'entitat. Està format per quaranta membres que representen el cinquanta per cent dels sectors públic i privat.

El 28 de juliol, dels vint representants del sector públic, el consell d'administració va renovar quinze membres corresponents a la representació de la Diputació de Girona i dels consells comarcals i al grup de persones considerades idònies a proposta del sector públic.

El 28 de juliol, el consell d'administració del patronat va escollir per unanimitat Jaume Torramadé com a nou president de la institució i Joan Giraut, que farà les funcions de vicepresident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.