Economia

comerç

Media Markt Girona vendrà ara també per internet

És el primer lloc del país on s'ofereix el servei

Es pot comprar des de qualsevol punt de la demarcació

Media Markt, l'empresa líder a Europa en la distribució d'electrònica de consum, entreteniment i electrodomèstics, ofereix des d'ahir a Girona un nou servei de compra per internet amb entrega a domicili. Aquest servei és el primer que es posa en marxa a Catalunya i el tercer de l'Estat espanyol –ahir també va començar a Oviedo i Valladolid.

La companyia posa a disposició dels seus clients el servei Mediashop, a través del qual es pot comprar al web –www.mediamarkt.es– una selecció limitada de productes i escollir l'opció de recollir-ho a la botiga de Girona o bé sol·licitar l'entrega a domicili.

El servei per internet Mediashop permet a l'usuari, prèviament registrat al web de l'empresa, adquirir una sèrie de productes i escollir el punt de recollida. Media Markt ofereix aquest servei, avantsala de la plataforma de comerç electrònic que l'empresa està preparant amb l'objectiu “d'avançar fermament en el seu posicionament de companyia multicanal”.

D'altra banda, Media Markt fa un homenatge al portàtil, ja que aquest any ha fet trenta anys que va sortir per primera vegada al mercat. És per això que l'empresa fa una campanya “en què es podran adquirir els portàtils i netbooks a preus únics”.

LA FRASE

Es va posar en marxa ahir en tres poblacions de l'Estat espanyol, ja que també va començar a Oviedo i Valladolid
media markt girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.