Economia

L'AC de Girona incrementa ocupació amb el grup Marriott

Amb la unió, Marriott ha guanyat un hotel urbà i l'AC, clients fidels

El grup AC Hoteles i Marriott Internacional van signar abans d'aquest estiu un acord per crear una nova marca: AC Hoteles by Marriott.

Aquesta unió ha beneficiat considerablement l'únic hotel de cinc estrelles de la ciutat de Girona, l'AC Palau de Bellavista, ja que en poc temps s'ha incrementat la seva demanda d'ocupació. Amb la unió, segons va dir la directora de l'AC a Girona, Esther Solà, Marriott “ha guanyat un hotel urbà que no té” i l'AC, “un model d'empresa que l'ajudarà a tenir un tipus de clients molt fidel”. L'AC Palau de Bellavista es va inaugurar el desembre de l'any 2005.

AC Hoteles by Marriott té com a objectiu convertir-se en el líder dels mercats europeus i de l'Amèrica del Sud en el sector urbà de quatre estrelles. La companyia és dirigida per Antonio Catalán i l'equip d'AC a Madrid, i rep el suport en aspectes clau de l'equip de Marriott a Europa, dirigit per Amy McPherson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.