Economia

comerç

Les mostres comercials de Lloret, a debat

L'Associació de Comerciants es desmarca de la moció de l'oposició

L'assemblea de l'Associació de Comerciants de Lloret decidirà aquest mes si demanarà que l'Ajuntament reguli les mostres comercials. El president de l'associació, Francesc Alsina, considera que hi ha un greuge comparatiu amb les terrasses i defensa que el sector comercial també està passant un mal moment.

El tema de les mostres es va tractar en l'últim ple, en què el Millor, el PSC i ICV-EUiA van demanar una regulació per permetre les mostres, que finalment va quedar sobre la taula. Alsina lamenta tant el que considera que va ser una utilització política del tema –assegura que l'associació no va instigar la moció– com el que considera una “negativa” de l'Ajuntament a permetre les mostres.

El regidor de Comerç, Jordi Orobitg (ERC), va manifestar que no és partidari que hi hagi mostres als principals eixos (el carrer Sant Martí i el carrer de la Vila), “que per la seva pròpia entitat no necessiten aquesta mena d'estímul”, però va dir que no descarta que es puguin tenir en carrers adjacents. Malgrat tot, considera que cal un pronunciament clar de l'assemblea de comerciants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.