Economia

RAFAEL AZNAR

PRESIDENT DE L'AUTORITAT PORTUÀRIA DE VALÈNCIA

“Hem donat un exemple de maduresa”

Aznar destaca el factor marítim

“Cal fer més eficient la connexió”

El de València és el primer port comercial de l'Estat espanyol pel que fa a trànsit de contenidors.

Per què resulta tan important el corredor mediterrani?

Accedir al mercat europeu és determinant i, per tant, fer més eficient la connexió amb el continent és essencial. Està en joc la capacitat de creixement de les nostres empreses. A més, hi ha unes altres qüestions bàsiques que fan el corredor imprescindible, com ara la reducció de les emissions de CO2 o la necessitat de facilitar el transport a les companyies d'ací que fabriquen amb subministraments asiàtics productes semielaborats que més tard s'acaben en un altre país d'Europa.

Què li semblen les altres opcions, com ara l'eix central?

A mi m'agrada parlar de la meua. Les coses es defineixen per si mateixes. La façana mediterrània és la que millor està unida al transport marítim. Recordem que el 60% de les exportacions i el 85% de les importacions espanyoles es fan per mar.

Està satisfet amb la unitat d'acció exhibida?

Està sent un exemple fenomenal de conjunció d'esforços i maduresa. Tots hem remat en la mateixa direcció. Tant de bo siga el principi de més projectes de col·laboració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a