Economia

Més de 50 empreses turístiques a les jornades de mercats emissors

Més de cinquanta empreses del sector turístic de les comarques gironines van participar ahir a les jornades de Mercats Emissors, que va organitzar l'Agència Catalana de turisme, adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de catalunya.

En el transcurs de les jornades, que van tenir lloc entre dijous i divendres a l'Hotel Empordà Golf de Gualta, els empresaris van mantenir un total de 290 entrevistes amb els directors dels Centres de Promoció Turística (CPT) a l'exterior, i amb especialistes de l'Agència en els diferents segments de l'oferta turística (cultura, gastronomia, negocis i golf, entre d'altres).

Les jornades tenen com a objectiu donar oportunitat al sector turístic català, a través de les entrevistes amb els directors dels CPT's, informació de primera mà sobre les tendències de la demanda i les novetats dels principals mercats emissors de turistes cap a Catalunya: França, Regne Unit, i Irlanda, Països Nòrdics, Rússia i exrepúbliques soviètiques, Benelux, Alemanya, Itàlia, Xina i l'Estat. A més de la de Guta també s'han fet jornades a Barcelona, Reus i Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.