Economia

Turisme

El turisme de salut i bellesa a internet

Sis periodistes i opinadors de referència a internet de l'àmbit de la salut, la bellesa i el benestar donen a conèixer l'oferta turística de la demarcació

“Viviu en una zona privilegiada i fantàstica que s'ha de donar a conèixer”, assegurava ahir la periodista Rosy Martínez de Burgos, col·laboradora de les revistes Woman i Man, i de la ràdio Onda Cero, i també gestora del bloc Formulabelleza. Rosy, juntament amb cinc periodistes més i opinadors de referència a internet en l'àmbit de la salut, la bellesa i el benestar de l'Estat espanyol, passa uns dies a les comarques gironines per “conèixer i experimentar l'oferta de turisme de salut i bellesa de la demarcació per comunicar-la a través de les xarxes socials”. “Ens hem hostatjat en hotels preciosos, tant en zones de muntanya com de platja i hem conegut molt bons professionals, i hem anat a visitar llocs sorprenents”, van comentar. Durant cinc dies no solament coneixen i proven les novetats en tractaments i teràpies d'aigües, vins, cures dietètiques, protocols en manipulacions de fisioteràpia dels establiments i centres especialitzats de la demarcació, sinó que també estan fent un circuit turístic des del Pirineu fins al litoral de la costa Brava que els permet conèixer la destinació. Establiments com ara l'hotel Grèvol Sopa, El Resguard dels Vents, Wine Spa Peralada, hotel Terraza Spa, Curthotel Hipócrates, Gran Hotel Monterreny, hotel Cala del Pi i el balneari Vichy Catalan participen en l'acció de màrqueting i comunicació. El viatge es complementa amb sortides i excursions, visites culturals i degustacions gastronòmiques i enològiques. Ahir, per exemple, van fer una excursió en globus per l'Empordà i dijous van visitar el Museu Dalí.

La finalitat del viatge, impulsat per les empreses que integren el Club de Màrqueting de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, és donar a conèixer l'oferta de qualitat d'aquest producte tan específic a tot aquell públic que vol gaudir d'unes “vacances o estades orientades a tenir cura del cos, a fer salut i a relaxar-se en espais concebuts amb aquesta finalitat i en un entorn natural i paisatgístic excepcional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.