Economia

La cimera de l'Ascame rebrà 1.500 empresaris

Més de mil cinc-centes persones, la majoria empresaris, de les dues ribes del Mediterrani participaran en la cinquena Setmana Mediterrània de Líders Econòmics, que es farà a Barcelona del 21 al 25 de novembre i en què aquest any estarà molt present l'anomenada primavera àrab. El secretari de l'Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani (Ascame), Anwar Zibaoui, va explicar que aquesta iniciativa s'ha consolidat com l'“esdeveniment econòmic, social i polític més important del Mediterrani i de la cooperació euromediterrània”.

Entre els objectius d'aquestes jornades hi ha crear un “gran fòrum” de trobada del món empresarial mediterrani amb els poders públics i consolidar Barcelona com a capital econòmica del Mediterrani. La secretaria general de la Unió pel Mediterrani (UpM), amb seu a Barcelona, ha passat en aquesta edició a formar part del comitè organitzador d'aquest fòrum, que, inicialment, estava format per Ascame i la Cambra de Comerç de Barcelona i al qual, amb els anys, s'han anat afegint altres institucions. En el fòrum participaran empresaris d'uns quinze sectors econòmics, amb prioritat pel de la construcció, i tindran especial rellevància els temes sobre l'habitatge social, les energies renovables, el medi ambient i els sectors relacionats amb la logística i el transport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.