Economia

Orobitg aposta per aïllar els que no pensen en el col·lectiu

El regidor de Turisme va evitar polemitzar per la seva absència

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, que ja va dir fa dies que no aniria a les jornades, va considerar que com que hi havia l'alcalde la seva assistència era prescindible. Va defensar el canvi de model turístic, “que comportarà fiscalitzar molt més certes activitats empresarials”, i va dir el que era palpable ahir en les jornades, que hi ha gent “que hi està d'acord i gent que no”, ja que amb el model “d'oci nocturn descontrolat hi ha gent que s'hi guanya molt bé la vida”. Va afirmar, però, que cal aïllar els que no pensen en l'interès col·lectiu. “Ni jo ni aquest govern permetrem aquestes pràctiques, i anirem fins on faci falta”, va assegurar.

En aquest sentit, el regidor se sent plenament amb el suport de tot l'equip de govern, i fins i tot, en l'últim ple, el portaveu del principal grup de l'oposició, Marc Fuertes (Millor), li va donar “tot el suport” per continuar amb el canvi de model turístic. Fuertes va fer aquestes declaracions en saber-se que Orobitg havia decidit no participar en les jornades, ja que no semblava que s'abordés gaire intenció de canvi. Ahir, però, el regidor va evitar polemitzar sobre la seva assistència o no a les jornades, i va admetre que tenia un altre compromís, relacionat amb la dinamització del mercat de Lloret. També va insistir que ell no es resisteix a parlar de “canvi de model”, i és que aquesta és una paraula que eviten molts empresaris del sector, que més aviat aposten per parlar de retocs.

Discurs del PP

A les jornades hi van assistir representants de tots els partits del consistori. Enric Martínez, portaveu del PP, es veia especialment cofoi, amb la presència del diputat del PP i portaveu de la comissió de Turisme, Enrique Fajarnés, que va parlar en el transcurs del dinar. Tot i que va dir que no faria campanya, va fer tot un discurs defensant que en matèria turística Zapatero no ha fet res, i que per al PP el turisme “serà prioritari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.