Economia

Seat tanca acords amb concessionaris de la Xina

El grup Seat aterra aquesta setmana al saló de l'automòbil de Guangzhou, al sud de la Xina, abillat amb les seves millors gales per presentar els seus models i tancar el pla de negoci que li permetrà fer un salt comercial i començar a vendre al país asiàtic la primavera que ve.

La filial espanyola del grup Volkswagen ha tancat ja acords amb una quinzena de concessionaris del país asiàtic per fer possible que, per primera vegada, automòbils de la marca Seat circulin per les carreteres d'aquest país, un dels principals mercats en expansió. El saló de Guangzhou, un dels més importants de l'Àsia, es convertirà en l'aparador en el qual Seat mostrarà els seus models als compradors locals.

La filial de Volkswagen va presentar per primera vegada la seva marca a la Xina l'abril d'aquest any, durant la seva visita al saló de Xangai, en què també es va aprofitar per donar a conèixer l'Audi Q3 que es fabrica a la planta de Seat a Martorell (Baix Llobregat). Els estudis efectuats per la companyia han ajudat a perfilar el client al qual Seat es dirigeix a la Xina: serà jove i modern, i amb una capacitat adquisitiva mitjana o alta.

Els models que més interessen a aquest públic són l'Ibiza, precisament el que més èxit ha tingut també històricament a l'Estat espanyol, i el León, una de les apostes de futur de la marca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.