Economia

Concentració de la CGT per un acomiadament

Denuncien l'acomiadament d'una treballadora de neteja del Bruguera

El sindicat CGT va denunciar ahir mitjançant una acció davant el col·legi Joan Bruguera de Girona l'acomiadament d'una treballadora de neteja, responsable d'aquest àmbit del sindicat, per dur a terme la seva tasca sindical. Segons un portaveu de la CGT, Ana Pozo va ser acomiadada el mes passat després de més de divuit anys d'antiguitat a l'empresa Eulen SA, que s'encarrega de la neteja de centres escolars. El sindicat considera que l'acomiadament i les sancions a cinc membres més del comitè d'empresa respon a l'aparició de mesures de treball més dures. Per garantir el dret sindical i unes bones condicions laborals en el servei de neteja dels centres d'ensenyament, el sindicat ha demanat una reunió amb l'Ajuntament de Girona. El sindicat, en un comunicat, demana a l'Ajuntament que municipalitzi tots els serveis privatitzats, en aquest cas, en la neteja. Així mateix, ha convocat una altra concentració per al divendres 13 de gener a la plaça de l'Ajuntament.

La CGT acusa la direcció de l'escola Bruguera de Girona, on treballava fent tasques de neteja Ana Pozo, d'haver denunciat davant Eulen SA la reunió entre els representants sindicals que hi va haver en aquest centre per tractar sobre riscos laborals i que, arran d'aquesta suposada queixa, es va procedir a l'acomiadament i sanció de les treballadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.