Economia

La contraportada

Terra de golf

La revista britànica ‘Today's Golfer' classifica la Costa Brava com la tercera millor destinació de golf d'Europa i la primera de l'Estat

Els camps de golf de les comarques gironines comencen l'any amb força amb la qualificació de la Costa Brava com a millor destinació de golf de l'Estat i la tercera millor destinació d'Europa. Els guardons van ser atribuïts per la revista Today's Golfer, una de les dues revistes especialitzades en golf més venudes al Regne Unit i Irlanda, que va organitzar el 3 de gener passat la primera edició dels TG Travel Awards, premis de viatges de golf. Les votacions de practicants i professionals del sector –que havien de valorar la qualitat de camps i hotels/resorts d'Europa– van atorgar un 11% de vots a l'oferta golfista de l'àrea de la Costa Brava. Al continent, només ho van superar Turquia –que amb un 19% de vots obté la segona posició– i la zona de l'Algarve, a Portugal –amb un 32% dels vots és la destinació preferida dels golfistes a Europa–. Els camps de golf de la Costa del Sol queden en la quarta posició i els camps gironins passen, doncs, a ser la millor destinació de golf de l'Estat espanyol.

En els mateixos premis, el camp PGA Golf Catalunya i l'hotel Melià Golf Vichy Catalán de Caldes de Malavella van obtenir el segon lloc en les categories de millor camp de golf i hotel/resort d'Espanya. Aquests guardons reafirmen la feina del Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme, que promou de manera cohesionada unes trenta empreses gironines del sector, entre les quals els vuit camps de golf gironins, un Pitch & Putt, establiments d'allotjament i empreses de transport de passatgers. L'entitat va aprovar precisament per al 2012 un pla de promoció d'aquesta oferta en direcció dels països nòrdics, el Regne Unit, França i Suècia. “És una satisfacció que des de fora els professionals del món del golf i dels viatges especialitzats en aquest sector reconeguin i valorin la qualitat de la nostra destinació; aquests guardons ens han d'esperonar a continuar treballant”, valorava Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.