Economia

La PAH vol la mediació del defensor del ciutadà

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca es reuneix amb Ramon Llorente

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha demanat al defensor de la ciutadania de Girona, Ramon Llorente, que presideixi les reunions que farà la taula de tractament de la problemàtica de l'habitatge, que es preveu que es constitueixi la setmana que ve a Girona a la regidoria de Serveis Socials. Aquesta és una de les peticions que la PAH va fer ahir al defensor de la ciutadania, amb el qual es va reunir ahir al matí. Segons va explicar la portaveu de la PAH, Marta Afuera, també se li va demanar que vetlli per la implicació de les entitats financeres en el procés. Afuera va explicar que en aquesta taula que es vol constituir dijous es preveu l'assistència de representants dels partits polítics i Martí Batllori com a president de la comissió de drets humans del Col·legi d'Advocats.

Afuera va explicar que demà hi ha prevista una reunió amb les diverses PAH que hi ha al territori per intercanviar experiències per al bon funcionament de la taula. “És útil que els partits polítics coneguin de primera mà les problemàtiques concretes”, va dir Afuera, que va afegir que hi ha “moltes coses a fer en l'àmbit local”. D'altra banda, la portaveu de la PAH va explicar que d'aquí a una setmana està previst que es creïn també les bases per a una taula de l'habitatge, també a Salt.

Abans de reunir-se ahir amb Ramon Llorente, diversos membres de la PAH es van presentar també a l'oficina del BBVA de la plaça Marquès de Camps per reclamar que l'entitat s'avingui a negociar de manera conjunta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.