Economia

Patrícia González és l'emprenedor@ del 2011

El projecte ‘Swimmers' obté el reconeixement en la segona edició del guardó empordanès

Patrícia González va rebre ahir el premi Emprenedor@ de l'any 2011 pel projecte Swimmers en l'acte públic que es va celebrar a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Empordà. La segona edició d'aquest guardó va premiar una iniciativa per apassionats al mar, nadadors, submarinistes, disposats a endinsar-se en una xarxa de recerca de tresors en el fons marí, un joc sense fi fonamentat sobre una comunitat que es retroalimenta.

Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa el març del 2011, implica centres d'immersió i tota mena d'empreses de lleure relacionats amb el mar. La premiada és llicenciada en traducció i interpretació, experta en comunicació i màrqueting i en social media. Les bases del reconeixement dicten que el guardó es concedeix a qui ha destacat pel seu caràcter emprenedor i visió empresarial d'entre totes les assessorades pel Consell Comarcal del Baix Empordà i que van crear l'empresa l'any 2011. González va prendre el relleu a Josep Mascarós, el primer guardonat que va rebre el reconeixement per la posada en marxa de Biotactex, una empresa elaboradora de teixits amb fibra de bambú, i Centerbes, empresa que produeix innovadores infusions de ratafia i de patxaran.

Mascarós va ser precisament qui va donar el guardó a la torroellenca Patrícia González, que va presentar Swimmers a l'audiència, un projecte que s'adiu als qualificatius de “singular i original”, apuntats com a imprescindibles perquè una idea tingui èxit per Joan Torrents, director de la School Business de la UOC present en l'acte. González va agrair el premi i va assegurar que suposava una injecció d'energia: “Ser emprenedor té les seves dificultats, però els bons moments compensen”, va assegurar.

L'entrega del reconeixement va estar precedit d'un debat, moderat per la vicepresidenta del Consell Comarcal, Dolors Padilla, i en què hi van participar, a més de Josep Torrents, Antoni Vallès, director comercial de l'Institut Català de Finances, Xavier Teis, tècnic responsable de Fets (banca ètica) i Joan Batlle, director del consorci de vivers d'empreses de la demarcació de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.