Economia

El saló del creuer aplega tretze companyies

Es fa aquest cap de setmana a Girona i les empreses presenten les novetats de l'any

Viatges Ter, agència associada a Travel Advisors, organitza per sisè any consecutiu el Saló de Creuers de Girona, que se celebrarà avui i demà a l'hotel Carlemany de Girona. A l'esdeveniment hi seran presents les companyies creueristes i les agències de viatges especialitzades “més representatives del món” i les que, segons va assegurar la directora de l'agència de viatges, Mònica Puig, a “nosaltres ens fan més confiança”. En total són vuit expositors que representen tretze companyies: Costa Cruceros, Royal Caribbean, Politours, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Holland America, Seabourn, Regent Seven Sea Cruises, Iberocruceros, Cruceros Australies, Carnival, Silversea i Azamara Club Cruises.

La inauguració del saló serà a les 11 del matí i anirà a càrrec de la directora general de Turisme, Marian Muro, i de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont. A la tarda les navilieres donaran a conèixer al públic les novetats d'aquest any. L'horari de la fira és avui de 10 del matí a les 9 de la nit i diumenge de 10 a 2 del migdia.

Segons Puig, el món dels creuers té un munt de possibilitats. “Hi ha creuers per a totes les butxaques i per a tot tipus de gent perquè cada companyia té un perfil diferent”, va comentar Puig, que va assegurar que en aquests moments hi ha promocions que poden sortir per uns 500 euros per persona. També va indicar que en un moment tan complicat com és aquest, continuen apostant “per la venda de creuers ja que segueix creixent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.