Economia

Water World de Lloret de Mar amplia les instal·lacions

La inversió prevista és d'uns tres milions d'euros

Incorpora quatre tobogans nous i una multipista de sis carrils que s'inauguraran a l'estiu

Es crearan quinze nous llocs de treball

El parc aquàtic Water World de Lloret de Mar inverteix uns tres milions d'euros per donar un nou impuls a l'oferta de lleure del parc. Amb l'ampliació, segons explica el director, Julià López-Arenas, es potencia l'oferta infantil i familiar i s'incorporen quatre tobogans i una multipista de sis carrils. Amb aquesta nova oferta que entrarà en funcionament aquest estiu es crearan uns quinze llocs de treball més.

L'oferta infantil es potencia amb la nova Kids Water World, un nou conjunt format per tres espais a diferent altura, cadascun amb atraccions dissenyades per a nens i nenes de fins a sis anys (es permetrà l'accés a l'atracció dels pares i mares per acompanyar els infants). La nova àrea, a més de ser “molt atractiva visualment”, incorporarà atraccions tecnològicament avançades “creades perquè els nens juguin alhora que interactuen amb l'aigua”. En cadascun dels tres espais, hi haurà múltiples ruixadors, canons d'aigua, guèisers, hidroarcs i altres elements decoratius en què el fil conductor sempre serà l'aigua en moviment. Els espais s'interconnectaran mitjançant dos tobogans del tipus minirius. “D'aquesta manera els nens podran anar d'un espai a l'altre lliscant damunt de flotadors neumàtics fins a l'espai inferior”, va assegurar López-Arenas.

La resta d'atraccions se situaran a la part superior del parc. D'una estructura a dues alçàries sortiran quatre tobogans: de la primera partiran dos black holes amb recorregut lineal. Els usuaris gaudiran d'una baixada en barques neumàtiques per a dues persones, parcialment a les fosques, i el “descens assolirà una gran acceleració per tal que l'emoció estigui garantida”. Aquest nou conjunt s'anomena Hurricaine.

A la segona de les alçàries de la torre s'hi construiran dos kamikazes free fall, anomenats Speed Furious. Aquests dos tobogans tenen la particularitat que els clients se situaran a l'interior d'una càpsula i la plataforma sobre la qual restaran drets ja a dins de la càpsula es plegarà per tal que iniciïn el descens en una caiguda lliure. “La baixada serà vertiginosa i espectacular. Dos nous tobogans que de ben segur no deixaran cap usuari indiferent”, va garantir López-Arenas.

Al costat d'aquesta torre amb quatre atraccions aquàtiques adreçades a públic eminentment jove, hi haurà una segona estructura de la qual sortiran les sis pistes. El descens es farà en estores per lliscar-hi damunt fins a arribar al final de l'atracció. Al llarg del recorregut els usuaris gaudiran de dues zones de bumps. Speed Slides, com s'anomena la nova atracció, està pensada per a tot tipus de públic a partir dels 80 centímetres d'alçada. La multipista permetrà als usuaris competir per veure qui és el primer a creuar la línia d'arribada; un semàfor marcarà el carril guanyador cada vegada.

LA FRASE

Water World torna a fer un pas per mantenir-se en una posició de privilegi en equipaments
Julià López-Arenas
director

LA FRASE

Les noves atraccions amplien el ventall d'oferta de zones infantils, familiar i per a joves
Julià López-Arenas
director
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.