Economia

El govern negocia dos grans complexos turístics més, a part d'Eurovegas

Mena assegura que l'executiu català es troba immers en tres processos de negociació de “resorts turístics”, un dels quals és xinès i l'altre una inversió de caràcter intern

Defensa el projecte nord-americà de Sheldon Adelson, que assegura que oferirà en dues dècades “100.000 llocs de treball”

El conseller d'Empres ai Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha assegurat aquest dilluns que el govern es troba immers en tres processos de negociació de grans complexos de resorts turístics. Així, a part de l'Eurovegas, ja conegut, n'hi hauria un altre de xinès i un tercer, que ha definit com“una inversió de caràcter intern”.

En una entrevista a Els matins de TV3, Mena, que no ha volgut explicar àmpliament els projectes perquè “la discreció” és important perquè arribin a bon port, ha avançat que en el cas del projecte xinès la Generalitat “porta més avantatge” que en el cas d'Eurovegas, en què Madrid fa més temps que hi treballa. També ha explicat que es tractaria d'una oferta de caràcter familiar “amb un toc xinès” i que els han convidat a visitar les seves instal·lacions a la Xina. “Podrem explicar més coses d'aquí a un mes”, ha avançat Mena, que ha afirmat que a diferència d'Eurovegas, els inversors xinesos són “més lents”.

Pel que fa a Eurovegas, Mena ha defensat el projecte de Sheldon Adelsoncassegurant que pot arribar a oferir 100.000 llocs de treball “en dues dècades” i ha remarcat que més que Eurovegas hauria de rebre el nom de “EuroFlorida” perquè es tracta més d'un complex turístic, ja que el 95% de la superfície “no té res a veure amb las Vegas ni amb el joc sinó amb les convencions”. A més, ha assegurat que una gran part del projecte està destinat al “resort turístic i familiar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.