Economia

Creen una plataforma virtual per al turisme

L'objectiu és facilitar les trobades amb operadors turístics

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turístic de la Diputació de Girona, posa en funcionament una plataforma en línia, amb l'adreça workshops.costabrava.org, amb l'objectiu de crear un marc de treball virtual per millorar la planificació i organització de reunions comercials entre l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i els canals de distribució professionals. L'eina, que s'ha posat en marxa amb la visita de set representants d'agències britàniques a la demarcació, permet dinamitzar l'agenda de reunions entre els professionals i obtenir informació de les empreses i els seus productes.

La plataforma està pensada per generar oportunitats de negoci i millorar la planificació i organització i participació de fòrums professionals de contractació on s'exposa l'oferta i la demanda turística. D'altra banda, també es vol posar a disposició de l'empresari turístic de la demarcació un nou servei i una nova manera de treballar utilitzant les noves tecnologies aplegades sota les marques turístiques de referència, Costa Brava i Pirineu de Girona, i a un cost reduït.

A la plataforma s'hi accedeix amb la inscripció i posterior participació en els workshops organitzats o coorganitzats pel patronat d'àmbit nacional, estatal i internacional. L'eina conté informació descriptiva sobre cada empresa oferent i demandant que hi pren part i permet fixar reunions de manera ràpida i eficaç. El patronat utilitzarà el suport per mantenir un contacte més regular amb les empreses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.