Economia

Una trentena de joves ocupen la seu de Foment

Una trentena de joves van ocupar ahir al migdia la seu de Foment del Treball per exigir la retirada de la reforma laboral i demanar a la gent que participi en la vaga general de dijous que ve. Eren representants de la secció juvenil de CCOO i la UGT, i havien decidit fer la mobilització durant l'assemblea que havien celebrat al matí. Com explica Daniel García, portaveu d'Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, la intenció era “protestar pacíficament perquè la recepta de les patronals que s'ha aplicat per fer la reforma no crearà ocupació, sinó que farà encara més precàries les condicions de treball”.

Tot i que la USOC també era present a l'assemblea, no va secundar l'acte. Els manifestants no van passar del vestíbul de la seu de Foment, situada a la Via Laietana de Barcelona, i en van marxar una hora i mitja després, seguint les ordres dels Mossos d'Esquadra.

Els joves faran més actes de protesta de sorpresa abans del 29-M.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.