Economia

Lloret de Mar farà promoció turística “intensa” a Rússia

La iniciativa també s'estendrà a les repúbliques exsoviètiques

És un públic estratègic per canviar la imatge del municipi

Es busca portar famílies amb poder adquisitiu força alt de mitjana

L'Ajuntament de Lloret de Mar promocionarà el seu municipi a Rússia i les repúbliques exsoviètiques per captar turistes, en una campanya que serà ”intensa”, segons va explicar Jordi Orobitg, regidor de Turisme de Lloret de Mar. Les accions publicitàries, que encara s'estan acabant de definir, es faran d'acord amb els operadors turístics de la zona.

Els turistes russos són clau en l'estratègia del consistori lloretenc per poder canviar la imatge del municipi: són sobretot famílies, amb un poder adquisitiu superior a la mitjana d'altres turistes de l'Europa occidental, que fan una estada mitjana de deu dies. I amb un element important: “És un segment de mercat que no té prejudicis contra Lloret, per ells és una destinació nova.”

Orobitg va destacar que l'interès és “recíproc”, perquè “Lloret i Catalunya els agraden molt, pel clima i per l'oferta”. El turista rus té un gran interès en l'anomenat “turisme comercial”, fet que encara els fa més atractius. “Gasten molt comprant”, va remarcar. Per això, de la mateixa manera que s'ofereixen excursions a Montserrat, Figueres i les illes Medes, es prepararan paquets d'excursions comercials. Seran visites acompanyades als establiments de Lloret de les “marques més recomanades” que, a la vegada, oferiran descomptes. “No volem perdre possibilitats i que marxin a Barcelona”, va explicar Orobitg. Aquests paquets d'excursions amb les agències es van lligar la setmana passada a Moscou, on Lloret va participar a la MITT (la reunió Internacional de Turisme i Viatges de Moscou). La fira també va servir als responsables turístics de la vil·la per poder lligar la celebració d'una convenció al municipi.

LA XIFRA

10
dies de mitjana s'estan els turistes russos de vacances a Lloret de Mar.

Qui més estades vengui a Lloret tindrà premi

Una prova de l'aposta que també el sector rus ha dut a terme per Lloret de Mar és el fet que un operador de Rússia hagi tingut una curiosa iniciativa per promoure la venda d'estades al municipi de la Costa Brava: qui més fomenti el turisme lloretenc, pot acabar aconseguint-hi un habitatge. En aquest sentit, l'operador ha comprat un pis al municipi, que rifarà entre els 150 treballadors que més venguin a Lloret. Els treballadors faran una estada al municipi i podran participar en la rifa de l'habitatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.