Economia

La contraportada

Arriba el ‘coworking'

Coworking Girona ofereix a professionals independents de diversos sectors treballar plegats en un mateix espai al polígon de Riudellots

El coworking és una manera de treballar que permet que professionals independents i de diversos sectors comparteixin un mateix espai de treball, una mateixa oficina, cosa que permet fomentar entre ells la col·laboració en un espai comunitari. A diferència dels que s'han anomenat vivers o incubadores d'empreses o dels espais d'oficines que compateixen sales de reunions però que tenen espais propis i tancats, el coworking està adreçat principalment a professionals del món d'internet, dissenyadors, programadors, periodistes, escriptors... als quals es proporciona un escriptori individuals, accés a internet i altres serveis comunitaris, des d'un petit espai destinat bar menjador fins a les sales de reunions. Els avantatges del coworking és que trenca l'aïllament de molt autònoms o petites microempreses que treballen des de casa i fomenta la vida social, la col·laboració i les pràctiques de gestió properes a les d'una cooperativa.

Coworking Girona és un espai de 234 metres quadrats ubicat en una primera planta d'una edificació industrial de nova construcció ubicada al centre del polígon industrial de Girona, a Riudellots de la Selva. Està ben comunicat, a poca distància de la ciutat, de la Costa Brava, de l'aeroport i dels accessos a l'autopista A-7 i a l'eix transversal. En aquest espai tipus loft, ofereix 18 llocs de treball, 12 espais fixos distribuïts en tres illes de quatre llocs de treball i una altra illa de 6 espais per a coworkers no fixos. Com a espais compartits disposa d'una sala de visites per a 8 persones i una altra sala per a 16, que es poden unificar per a reunions, presentacions o tallers de formació. També disposa d'un espai de cuina / office. Té connexió a internet d'alta velocitat, projectors i equips multifunció per imprimir o copiar i servei de premsa diària. Contractar un espai permet accedir als serveis complets d'una oficina convencional pagant només per l'ús i sense fiances ni inversions inicials. També es permet contractar només matí o tarda, per hores, o llogar només les sales de reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.