Economia

La Costa Brava i el Pirineu, al portal Rumbo.es

El Patronat de Turisme i Rumbo s'uneixen per augmentar l'oferta turística d'aquesta destinació

També es pretén millorar el posicionament de les dues marques

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'agència de viatges per internet Rumbo s'han unit per impulsar el turisme d'aquesta destinació a través dels portals de viatges Rumbo.es i Viajar.com. L'objectiu de l'acord de col·laboració és augmentar i diversificar l'oferta turística de la Costa Brava.

L'acord, que es va signar ahir al migdia a Girona, té una vigència d'un any i està valorat en 50.000 euros. “Té per objectiu augmentar les vendes i les pernoctacions de viatges a la demarcació de Girona mitjançant la creació de productes i la seva comercialització a través de les plataformes Rumbo.es i Viajar.com”, segons va explicar ahir el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, que va remarcar que des del patronat ja fa temps que s'ha apostat per les noves tecnologies a l'hora de promocionar la demarcació; en aquest sentit, va posar com a exemple la visita que els blocaires amb més reconeixement del món van fer l'any passat a la Costa Brava.

L'agència de viatges, a través del seu portal, desenvoluparà un conjunt de productes turístics “d'experiències” exclusius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, segons va dir el director general de Rumbo, José Rivera. També inclou la promoció de la destinació per internet, la creació de productes turístics i de continguts, i la formació dels empresaris en comercialització per internet.

Espai d'intercanvi d'idees

La presentació de l'acord es va fer ahir, davant una vuitantena d'empresaris, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Segons l'acord, Rumbo es compromet a fer trobades amb les empreses i institucions del sector, blocaires, viatgers socials, community managers i especialistes en màrqueting i comunicació per propiciar un espai enriquidor per a l'intercanvi d'idees i experiències entre els diferents actors involucrats. Per al patronat aquesta aliança amb Rumbo significa un pas important en la pròpia aposta per situar l'oferta turística gironina a internet, un mitjà cada vegada més utilitzat pels viatgers per reservar les vacances i escapades, i també posa a disposició dels empresaris gironins una nova eina que els ajudarà a comercialitzar i incrementar els seus beneficis. Rumbo és l'agència de viatges líder en vendes de l'Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.