Economia

Promoció de la Costa Brava a través de blocs

El Patronat de Turisme impulsa ‘blogtrips' per assolir milions d'impressions

Dos viatges a Girona de blocaires amb repercussió arreu del món buscaran aconseguir vint milions d'impressions a les xarxes socials en un mes. Ho faran en el marc de la promoció turística del Patronat de Turisme de la Costa Brava. El primer viatge començarà demà, durarà cinc dies i estarà centrat en cultura i naturalesa a la demarcació de Girona per un grup de “destacats i influents blocaires internacionals del sector turístic que generaran continguts d'interès a les xarxes socials en què actuen”. En el viatge, hi participen prescriptors i opinadors turístics de referència a internet, com la nord-americana Kim Mance, blocaire i fundadora de Tbex Events; la canadenca Janice Waugh, gestora del portal Solo Traveler; l'alemany Melvin Boecher, que té més de 76.000 seguidors al Twitter –@Traveldudes– i que gestiona el portal Traveldudes. També hi haurà la presència de l'holandès Keith Jenkins, que publica continguts de luxe al portal Velvet Escape i que té més de 12.000 seguidors al Twitter.

Posteriorment, del 28 de maig a l'1 de juny tindrà lloc el segon blogtrip de l'any. Aquesta acció estarà centrada a donar a conèixer la gastronomia gironina a un grup de deu blocaires internacionals.

El director del Patronat de Turisme de Girona, Ramon Ramos, va destacar que “els impactes en les xarxes socials amplien i multipliquen la tasca promocional per a la captació de visitants a les destinacions”.

L'any passat, el patronat va impulsar amb èxit dos viatges de familiarització per a blocaires experts en viatges de turisme d'arreu del món, en què van prendre part un total de 24 blocaires, seguidors del Facebook, del Twitter i videoblocaires procedents de 9 països que van generar 27 milions d'impressions i prop de 200 publicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.