Economia

Caprabo incorpora furgonetes elèctriques a la seva flota de repartiment

Els nous vehicles tenen una autonomia de 140 quilòmetres i una capacitat de càrrega de 650 quilos

La iniciativa coincideix amb la setmana en què se celebra el dia del medi ambient

La cadena de supermercats Caprabo aposta per incorporar vehicles elèctrics a la seva flota de repartiment.

La xarxa de supermercats catalana posarà en marxa aquest mes de juny dues furgonetes elèctriques per al repartiment a domicili, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. L'empresa assenyala que aquesta iniciativa s'emmarca en la seva política de respecte mediambiental. A més, destaca que el seu llançament coincideix amb la setmana en què se celebra el dia mundial del medi ambient.

Els dos nous vehicles elèctrics de Caprabo són furgonetes Renault Kangoo Z.E. Maxi, amb una capacitat de càrrega de 650 quilos. Funcionen amb bateries de ió de liti que permeten una autonomia de 140 quilòmetres. La recàrrega es realitza mitjançant un cable que connecta la furgoneta a una pilona de càrrega d'energia ubicada al supermercat.

En l'actualitat, Caprabo compta amb una flota de més de 100 vehicles de repartiment a domicili que realitzen més de 680.000 lliuraments cada any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.